Com cada any des de 1998 , la prestigiosa firma nord-americana Nielsen Norman Group acaba de publicar la llista de les 10 millors intranets del món . Entre les distingides figura la intranet de la companyia de comunicació i entreteniment per fibra òptica ONO , desenvolupada per Spenta .

La Intranet d’ONO es va posar en marxa al febrer de 2012 i està basada en el producte estrella de Spenta , l’aplicació Beezy , una xarxa social corporativa que funciona sobre la plataforma Microsoft Sharepoint i que està dissenyada per estendre els avantatges d’ús de les xarxes socials als entorns de treball de les empreses . Així , la intranet d’ONO utilitza els grups com la forma principal de comunicació i permet als seus membres participar difonent continguts a través de publicacions , compartint documents en línia i incloent característiques molt populars de les xarxes socials , com indicar “m’agrada ” a la activitat d’altres companys .

La intranet desenvolupada per Spenta per ONO destaca per la seva eficient integració d’aquesta xarxa social col · laborativa amb els sistemes de gestió i informació actuals de la companyia , a més d’un disseny molt personal . Nielsen Norman Group va destacar que la nova intranet de la companyia és “una eina atractiva que anima la col · laboració social ” reflectint així ” un canvi de la cultura corporativa ” .